HVEM ER VI?

- ET KNIPPE DEDIKERTE MENNESKER MED SNUTE FOR IT

Vestland Data AS?

... er et IT selskap satt sammen av folk med lang erfaring på bedrifts it tjenester. Våre nøkkelområder er planlegging, implementering og vedlikehold av server og nettverksløsninger. Vi ivaretar sikkerheten til bedrifter gjennom solide sikkerhets løsninger og lang erfaring.

Vi er din komplette IKT-leverandør. Vår visjon er at vi skal være den foretrukne leverandøren for våre kunder, noe vi oppnår via kvalitet, smidighet, tillit og individuell tilpasning.

Vi leverer nøyaktig det du trenger, verken mer eller mindre. Selskapet består av sertifiserte medarbeidere med bred erfaring innen IKT. Gjennom direkte kommunikasjon med de fremste aktørene i bransjen, er vi til enhver tid oppdatert på hva som skjer i markedet. Dette betyr at vi kan videreutvikle vår kompetanse på tvers av ulike produsenter.

Nytt utstyr, oppgraderinger, programvareutvikling, server, drift, domene, web, konsulentoppdrag m.m. Vi løser dine utfordringer på en måte du trodde var forbeholdt de ”store”. Vi snakker ditt språk, vi gjør ting enkelt og riktig, og det er derfor våre kunder har anbefalt oss til andre.
Image
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Image

Kontakt Oss

Noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.