Serverhosting og skytjenester

Image
Image
Hva er skytjenester?
Skylagringstjenester gjør det mulig å lagre, dele data og programmer over internett, og gjør det lettere å dele og samarbeide med andre mennesker, uansett hvor de befinner seg.
Når man benytter seg av skylagring kan man si at du leier plass i et "digitalt lagerrom". Det digitale lagerrommet befinner seg på en annen lokasjon enn der du er, og er en samling av datamaskiner og servere koblet sammen i et nettverk, det er dette vi kaller "skyen".

Via "skyen" som vi drifter i vårt eget datasenter, kan din virksomhet laste opp filer, dokumenter og kjøre programmer, alt vil være like tilgjengelig som om det lå lagret lokalt PC-en. Det eneste som kreves er at du er koblet til internett.

Skylagringstjenester handler om å lagre filer og dokumenter på en fjern server i "skyen"
Fordeler med skylagring
  • En av de største fordelen med skylagring er at filene dine er tilgjengelig uansett hvor du befinner deg- det eneste du behøver er internettforbindelse.
  • Skytjenester kan gi økt sikkerhet. I vårt eget datasenter har vi høy sikkerhet og back-up løsninger som sørger for at dataene dine er trygge og tilgjengelige om det skulle skje en uønsket hendelse,
  • Med skytjeneste har du ubegrenset tilgang på lagringsplass, det er bare å skalere opp eller ned etter hvilket behov man har. Man betaler bare for de ressursene man bruker og man trenger ikke være bekymret for å gå tom for lagringsplass.
  • Med skylagring kan man enkelt dele filer og dokumenter med andre personer, enten via link eller invitasjon.
  • Når man flytter systemene ut i skyen vil dine ansatte bli mer fleksibel, de får tilgang til tjenester, arbeidsverktøy og dokumenter uansett hvor de jobber fra. Skybaserte applikasjoner gjør det lettere å dele filer og ha en smartere, mer effektiv arbeisflyt.
  • Skylagring kan og brukes som en back-up løsning. Da vil du være sikker på at filene og dokumentene dine er trygge om maskinen din skulle bli stjålet eller ødelagt.

Hvis du vil ut i skyen, kan vi vise vei..

Adresse:

Vestland Data AS
Liavegen 1
5132 Nyborg
 

Telefon:

+47 465 013 40

Følg oss på: