Nettsider & grafisk design

Nettsiden er bedriftens digitale vindu. I dag bruker de fleste internett når de leter etter informasjon. Det sier seg selv at uten digital tilstedeværelse vil du bli usynlig blant dine konkurrenter. En god nettside er bedriftens viktigste kommunikasjons verktøy, mot både nye og nåværende kunder

Jeg ønsker tilbud på nettside:

Øk synlighet og vekst i din bedrift med ny nettside.

Alle nettsidene vi leverer er responsiv, det betyr at den tilpasser seg både desktop, mobil og nettbrett. Den designes etter prinsippene for universell utforming, og design-prinsippene for god brukeropplevelse. Vi sørger for at nettsiden står i stil med din bedrifts visuelle identitet.
Om bedriften ikke har noe grafisk identitet fra før, i form av logo eller farger, ja da hjelper vi gjerne med den biten og.

Nettside etter ønske og behov.Velg den størrelsen som passer deg:

Image

Liten / Landingsside

Liten nettside eller landingsside er en nettside hvor alt innholdet er på en side. Landingsside brukes ofte i samenheng med annonsering og har et klart budskap (CTA) som leder kunden til å gjøre en handling. F.eks kontakt oss.

Landingssiden gir deg:

1 side
Kontaktskjema

Image

Mellomstor nettside

Medium nettside gir deg mulighet til å presentere innholdet ditt over flere sider. Siden bygges opp med meny og undersider- dette kan være info om tjenester, om oss, kontakt oss, referanser, galleri eller annet innhold.

Medium nettside gir deg:

Opptil 5 sider
Meny
1 Spesialside, feks. gallei
Kontaktskjema

Image

Stor nettside

Stor nettside gjelder om du har behov for flere underside, eller om du ønsker å kunne legge ut artikler / blogg. Med stor kan du legge ut ubegrenset antall artikler på siden din.

Stor nettside gir deg:

Pris settes etter antall sider
Meny med undersider
Spesialsider:
f.eks galleri, kalender etc
Kontaktskjema

Image

Nettbutikk

Nettbutikk kan lages som en del av en nettside eller enkeltstående. Omfanget av siden kommer ann på varemengde og kategorier

Nettbutikk gir deg:

Pris settes etter antall sider
Nødvendige undersider
Betalingsløsning
Kontaktskjema

Slik utvikler vi nettsiden din sammen med deg.

1

Planleggingsmøte

Vi starter med et møte der vi definerer innhold og mål til din nettside. Hva vil du oppnå med nettsiden, hva ønsker du siden skal innholde og hvem er den rettet mot?
2

Skisser / wireframes

I denne fasen snakker vi om kundereisen, altså hvordan brukeren skal navigere seg frem på nettsiden. Vi bestemmer oss for hva siden skal inneholde og hvordan brukeren skal finne frem.
3

Design

I designfasen tar vi utgangspunkt i din grafiske profil, logo, farger og typografi slik at nettsiden er i tråd med firmaets profil. Hvis du ikke allerede har en grafisk profil kan vi være behjelpelig med det og.
4

Utvikling

Når skisser, innhold og design er på plass er det på tide å utvikle selveste nettsiden, gjøre den digital. Nå sørger vi for at siden er responsiv, dvs. at den tilpasser seg både på mobil, nettbrett og desktop.
5

Testing og publisering

Til slutt blir alle funksjoner testet og korrektur gjennomført, før nettsiden blir lastet opp på riktig domene og publisert.

Har du ikke domene fra før hjelper vi deg med å sette opp et nytt domene. Et domene er adressen folk bruker for å besøke din nettside. Når vi publiserer nettsiden din, vil domene bli knyttet til din plass i webhotellet hvor alle filene til nettsiden ligger.

Image

Drift og videreutvikling

En nettside er sjelden ferdig og bør videreutvikles og vedlikeholdes. Det skjer store endringer i hvordan søkemotorene jobber, jevnlig analyse, tilpasning og endringer kreves for at nettsiden holder seg relevant og synlig. I tillegg endrer adferdsmønsteret hos brukeren seg, og endringer i design og brukervennlighet bør derfor med tiden forbedres.

For at en nettside skal holde seg "oppe" og være sikker må den jevnlig oppdateres, overvåkes og testes.

Sikkerhet

Vi sørger for at nettsiden din er sikker og godt beskyttet mot potensielle trusler.

Oppdateringer

Vi kjører oppdateringer jevnlig for å sikre at nettsiden din ikke mister viktige funksjoner. Oppdateringer er med på å hinde potensielle trusler å slippe gjennom.

Overvåkning

Enkelt forklart følger vi med på siden din for å sikre at den er tilgjengelig og oppe.

Brukerstøtte

Vi er tilgjengelig for deg om du ønsker å oppdatere innhold eller tilpasse netstedet ditt etter behov. Vi foreslår endringer om vi ser det kan være nyttig for deg.

Synlighet i søkemotorene

SEO og Google

Alle våre nettsider kommer med enkel søkeoptimalisering. Nettsiden vil etter publisering bli gjort tilgjengelig for google og optimalisert slik at den blir funnet i organisk søk.

Etter publisering av nettsiden bistår vi gjerne med å utvikle nettsidens synlighet. Vi kan og hjelpe om du ønsker å utvikle SoMe plattformene dine i tråd med nettsidens profil og bistå med å publisere på sosiale medier.

Har du en sosial medie-plattform du allerede er flink å publisere på, kan vi ta oss av å speile bilder og innhold til nettsiden din. Enten i form av bildegalleri, blogg eller aktiviteter.

Ønsker du å opprette en mailing-liste for å sende ut nyhetsbrev? Da kan vi hjelpe deg med det og.

Adresse:

Vestland Data AS

Liavegen 1

5132 Nyborg

Google Maps

Følg oss på:

  • fab fa-facebook-square
  • fab fa-instagram-square
  • fab fa-linkedin