SKYTJENESTER OG SERVERLØSNINGER

- VI HJELPER DEG PÅ RETT VEI

Ny server eller flytte i skyen?

Enkelte virksomheter har behov for å produsere og lagre programvare og data på egne servere. Dette kan være bedrifter som ikke ønsker å gå på kompromiss med ytelsen, med egne dedikerte servere har hver klient full tilgang til serverens ressurser.

Vi tilbyr drift, overvåking, skalering og administrering av virksomhetens utstyr.

Dedikerte servere vil avhenge av hvilke behov dere har og hvilke krav myndigheter, kunder, oppdragsgivere og samarbeidspartnere stiller til dere.

Vestland Data har erfaring med å sette opp og drifte ulike løsninger. Vi bistår med råd og veiledning slik at løsningen er skreddersydd til virksomheten din.

Vestland Data Skytjeneste

Vestland Data AS tilbyr servertjenester i vårt eget datasenter. En egen virtuell server som driftes av våre dyktige konsulenter. Eller kjøpe tjenester som epost, websider, terminalserver og sikkerhetskopiering. Garantert lagring i Norge og priser som er fullt ut konkurransedyktige med Azure-løsninger fra Microsoft.

God kompetanse på kjente teknologier og løsninger

Virtualisering, databaser, backup og lagringssystemer – Vestland Data kan tilby kompetanse på mange kjente teknologier i bruk i dag. Noen av de viktigste:

  •     HyperV
  •     Terminalserverløsning
  •     Panda Antivirus
  •     MS SQL
  •     NAS
  •     Exchange
Fortinet
Google
Microsoft
Joomla
Lenovo
Adobe
Image

Kontakt Oss

Noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.