NETTSIDER OG DATABASER

- LØSNINGER SKREDDERSYDD FOR DINE BEHOV

Skreddersydde Webløsninger

Helt generelt så hjelper vi deg å lage et solid nettsted. Vi hjelper deg også med domeneregistreringer, webhotell og alt det praktiske arbeidet som ligger på veien til en ny webside.

Vi leverer alle typer webløsninger. Fra enkle websider med en publiseringsløsning, til avanserte websider og netthandelsløsninger. Vi lager websider med spesiell vekt på et klart utformet mål og i samsvar med effektive web-standarder. Websiden blir også levert med grunnleggende søkemotoroptimalisering av nettstedet.

Vi kan også ta oss av den daglige driften av din nettside. Om ønskelig kan vi holde dine websider oppdatert med nytt innhold, legge til bilder, utvikle tekster og budskap.

Webdrift

Det er ikke alltid at det er hensiktsmessig og selv stå for oppdatering og videreutvikling av din nettside. Vi kan påta oss rollen med å holde dine websider oppdatert med nytt innhold, legge til bilder, utvikle tekster og budskap etc. i det hele tatt ta oss av driften av din nettside.

Fordelen her er at du slipper og sette deg inn nytt system og bruke tid på å gjøre disse oppdateringer. Dette omfatter system data og eventuelle speisaltillegg som er implementert på nettportalen.

Denne form for drifting er effektiv og professjonelt utført.
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Image

Kontakt Oss

Noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.