IT-DRIFT & BRUKERSTØTTE

- GOD OPPFØLGNING OG MYE FOR PENGENE

Bistand med det meste innen IT

Vestland Data bistår med løsningsforslag, rådgivning, implementering og feilretting. Eller hjelp til å velge rett utstyr når det skal investeres i nye arbeidsstasjon eller servere. Våre kunder er alt fra en-manns-firma til bedrifter med flere hundre ansatte.

Fast pris på drift av hardware


VestlandDrift er en proaktiv tjeneste hvor Vestland Data tar et større totalansvar for kundens IT-løsning, basert på klart definerte oppgaver. Dette innbefatter overvåking, vedlikehold og rapportering.

Målsetningen med løsningen er å gi kunden større forutsigbarhet, oversikt og ikke minst en trygghet for at IT-systemene blir overvåket og til enhver tid er oppdatert.

Forhåndsbetalte timer

Vi tilbyr en drifts- og supportavtale basert på forhåndskjøp av timer til en rabattert pris. Et enkelt «klippekortsystem» der dere betaler for det som brukes av tjenester.

Ingen månedlige utgifter og fakturering ned på pr påbegynt kvarter betyr at timene varer lengre hos Vestland Data enn hos mange av våre konkurrenter.

Samme lave pris uansett hva vi hjelper med


Du kan bruke de forhåndsbetalte timene til brukerstøtte, rådgivning, oppsett av nytt utstyr eller andre tjenester vi tilbyr – prisen blir den samme når du har en avtale med oss.
Fortinet
Google
Microsoft
Joomla
Lenovo
Adobe
Image

Kontakt Oss

Noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.