HOSTING FOR WEB & E-POST

- GARANTERT LAGRING I NORGE!

Flesible webhotell

Gjennom våre partnere, kan vi tilby et fleksibelt webhotell på Linux-plattform, med støtte for bl.a. PHP, Perl og Python. Alle webhotell oppdateres med sister vesjoner og er up-to-date til en hver tid.

Alle webhotell typer kan tilpasses etter behov. Man kan også utvide webhotell størrelse, antall databaser eller flere e-post adresser underveis og etter hva som er ønskelig.

Joomla


Joomla er en av markedets mest populære publiseringsløsninger. Vi har servere som er skreddersydd for Joomla-hosting. Du kan velge mellom ordinær Joomla-hosting, der du selv tar ansvar for å holde nettstedet oppdatert, eller du kan kjøpe en utvidet avtale, der vi tar ansvar for å holde installasjonen oppdatert.

Virtuelle private servere

Har du behov som ikke blir dekket av en standard hostingløsning? Vestland Data tilbyr også svært konkurransedyktige priser på virtuelle private servere (VPS), spesifisert etter kundens ønske, med Windows 2019 installert og klar til bruk.

En VPS gir økt fleksibilitet og stabilitet i forhold til en dedikert fysisk server, til en langt mer behagelig pris.

Spesielle hostingbehov?


Vestland Data tilbyr ikke bare standard hostingløsninger. Vi skreddersyr servere og serverløsninger til dine behov! Ta kontakt dersom du har behov som krever mer enn en standard hostingpakker.
Fortinet
Google
Microsoft
Joomla
Lenovo
Adobe
Image

Kontakt Oss

Noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.