DATAUTSTYR & PROGRAMVARE

- VI GJØR VALGENE DINE ENKLE

Riktig utstyr til oppgaven

Mange kjøper for “billig” utstyr for oppgaven, andre kjøper for dyrt utstyr for å “være på den sikre siden”. Det kan være tidkrevende å sette seg inn i alle begreper og spesifikasjoner, for å være trygg på at en tar det riktige valget.

Vi kan være med å skape den tryggheten! Vestland Data har over 40 års erfaring med å finne riktig utstyr til riktig pris – sammen med våre kunder. For det handler om så mye mer enn hastighet på prosessor og lagringskapasitet.

Alt på en plass


Vi kan gjennom vårt brede distributørnett og ulike samarbeidspartnere skaffe det aller meste. Så har du en totalleverandør å forholde deg til, og slipper at ulike aktører skylder på hverandre hvis noe ikke virker.

Lenovo-forhandler

Vi har forhandlet IBM/Lenovo i over 10 år, og våre kunder har gode erfaringer med produktene. Vi kan som nevnt levere det meste fra de fleste, men vil fremheve følgende når det gjelder IBM/Lenovo:

  • Produseres i Tyskland og Japan – skaper trygghet for kvalitet, arbeidsmiljø og   miljøhensyn
  • Høy kvalitet til konkurransedyktige priser
  • Setter fleksibilitet, utvidelsesmuligheter og lang levetid i sentrum

Lisenser


Om ulik maskinvare kan være en jungel å orientere seg i, kan programvare og lisensiering fort bli en enda større utfordring. Her gjelder det å være obs på de små detaljene som hindrer at du er under, over eller feillisensiert. Spør oss om råd, vi har erfarne folk som kan lose deg trygt i havn. Og er vi i tvil rådfører vi oss med vår distributør, som er en ledende aktør på dette feltet.
Fortinet
Google
Microsoft
Joomla
Lenovo
Adobe
Image

Kontakt Oss

Noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.